Zakaži 30 minuta besplatnih konzultacija!

 

Zakaži besplatne konzultacije

Standardizirani testovi mjere određeno znanje, sposobnosti ili vještinu (npr. poznavanje stranog jezika, matematike, medicine, poslovnog jezika, itd.) Ovisno o samom programu i sveučilištu, radnom mjestu i državi, bit će potrebno položiti jedan ili više standardiziranih testova. Kod prijavljivanja na obrazovne programe u inozemstvu, najčešći ispiti su upravo oni vezani uz poznavanje jezika na kojemu se provodi program na koji se prijavljujete.

Rezultati standardiziranih ispita najčešće se prilažu se kompletnoj dokumentaciji prije krajnjeg roka natječaja prijave na sveučilišta. U iznimnim slučajevima standardizirane ispite moguće je polagati nakon roka natječaja.

Za upis na dodiplomski studij, najčešće traženi standardizirani testovi su:
TOEFL, IELTS Academic i SAT

Za upis na diplomski i poslijediplomski studij, najčešće traženi standardizirani testovi su:
TOEFL, IELTS Academic, GMAT ili GRE

Za uspješno polaganje ispita preporučujemo pravovremeno pohađanje pripremnih tečajeva za određeni ispit kao biste stekli iskustvo polaganja testa i kako biste se što kvalitetnije pripremili za polaganje testa.

U našem Arte et Marte centru za poduku i savjetovanje nudimo usluge informiranja, savjetovanja te individualnu i grupnu poduku u pripremi za polaganje sljedećih standardiziranih ispita: IELTS, TOEFL, SAT, GMAT i GRE.

U pristupu poduci i savjetovanju koristimo prokušane principe i metode koje smo usvojili i usavršili kroz godine pedagoškog i metodičkog rada. Grupna nastava organizirana je u malim grupama u terminima prema dogovoru, a naši profesori i kod grupne nastave zadržavaju individualni pristup svakom polazniku. Smatramo i da je naš zadatak polaznicima pružiti potrebnu pomoć u ugodnoj i opuštenoj radnoj atmosferi.

Naglasak stavljamo na mjerljivost napretka pa prije pohađanja tečaja, preporučamo pristupanje probnom ispitu te izlaznom ispitu na kraju tečaja (koji su uračunati u cijenu tečaja). Tijekom tečaja koristimo stvarne i najažuriranije materijale, a polaznici dobivaju priliku u potpunosti se upoznati sa svim specifičnostima ispita.

Ako na našim stranicama i cjeniku ne uspijevate pronaći što tražite, slobodno nam se obratite da zajedno pronađemo rješenje za vas.

 

 

Besplatne info konzultacije

 

Budući da su procesi prijave na studij u inozemstvu te pripreme za standardizirane testove često kompleksni, nudimo vam besplatne info konzultacije su prilika da porazgovaramo o Vašim željama i mogućnostima te da Vam objasnimo koju vrstu usluge Vam možemo pružiti. Objasnit ćemo Vam detaljno proces prijave na studij te što se od Vas očekuje u tom procesu. Ovom prilikom slobodno pripremite pitanja, izrazite Vaše želje i snove a mi ćemo za Vas osmisliti konkretne korake i vremenske rokove kako da dođete do svog cilja. Konzultacije se održavaju online prema dogovoru.

Zakaži besplatne konzultacije

IELTS

GRUPNI INDIVIDUALNI
Brzi tečaj (32 sata) Redovni tečaj (40 sati) Intenzivni tečaj (60 sati) Individualni tečaj (34 sati) Individualni modul (8 sati)
IELTS 1.490 1.790 2.490 4.890 1.300

TOEFL

GRUPNI INDIVIDUALNI
Brzi tečaj (32 sata) Redovni tečaj (40 sati) Intenzivni tečaj (60 sati) Individualni tečaj (34 sati) Individualni modul (8 sati)
TOEFL 1.490 1.790 2.490 4.890 1.300

SAT

GRUPNI INDIVIDUALNI
Redovni tečaj (42 sati) Intenzivni tečaj (60 sati) Individualni tečaj (36 sati) Individualni modul (9 sati)
SAT 2.790 3.290 6.890 2.400

GMAT

GRUPNI INDIVIDUALNI
Redovni tečaj (54 sati) Intenzivni tečaj (72 sati) Individualni tečaj (40 sati) Individualni modul (12 sati)
GMAT 2.690 3.390 7.290 2.490

GRE

GRUPNI INDIVIDUALNI
Redovni tečaj (54 sati) Intenzivni tečaj (66 sati) Individualni tečaj (40 sati) Individualni modul (12 sati)
GRE 2.690 3.190 6.990 2.490