Umijećem i vještinom

Arte Et Marte čini tim mladih i entuzijastičnih stručnjaka s bogatim iskustvom u području pripreme za standardizirane ispite i savjetovanja za školovanje u inozemstvu. Naš centar za poduku i savjetovanje odlikuje profesionalan i predan pristup radu. Zadovoljstvo naših polaznika stavljamo na prvo mjesto te stoga naš tim odnose s polaznicima prvenstveno gradi na pristupačnosti i povjerenju.

Svakako bih preporucila Arte et Marte svima koji zele upisati fakultet u inozemstvu. Iva i Kornelija su odlicne profesorice koje se maksimalno trude i poticu svoje ucenike na rad i napredak, sto se na kraju vidi i po rezultatima!

Katja KomazecPolitics, Psychology, Law and Economics, University of Amsterdam, Nizozemska

Moram izrazito pohvaliti način rada u školi. Mislim da se efikasnost rada može vidjeti u mom napretku pričanja, pisanja i razumijevanja engleskog jezika. Jako mi se sviđa pristup i način predavanja. Prije nego što sam krenuo na predavanja u školu moj engleski je bio prosječan s puno grešaka u pričanju i pisanju. Sada se vidi ogroman napredak, pogotovo u pričanju. Mogu reći samo riječi hvale što se tiče moga iskustva u školi!

Tin OreškovićTrinity College Dublin, Irska

Puno hvala Korneliji koja je meni i sestri pomogla postići veliki skok u rezultatima iz TOEFL-a i SAT-a. Odlične pripreme s profesionalnim i motivirajućim pristupom, dobre i radne atmosfere. Zasigurno preporučujem Arte et Marte!

Sofia Vagajaučenica

Kao polaznici individualnog tečaja za IELTS ispit bio mi je omogućen rad u ugodnom okruženju,
na zabavan i interaktivan način u skladu s primjerenim zadacima.
Profesorica je bila podrška od samog početka, pa do kraja priprema. Sviđa mi se što je imala realna očekivanja koja su se na kraju pokazala točnima. Uz njezinu pomoć i rad od doma (pisanja zadaća) postigla sam izvrstan rezultat na IELTS ispitu!

Frida FranićAalborg Universitet Copenhagen, Danska

Zašto Arte et Marte?

Vaš uspjeh je naš uspjeh!

Mi uspjeh polaznika doživljavamo kao vlastiti uspjeh (što on i jest) te nas motivira činjenica da svojim radom doprinosimo ispunjenju nečijih snova i poboljšanju njihovog života.

Uslugu krojimo prema vašim potrebama!

Svaku stratešku odluku u pripremi donosi profesor jezika, a odluku bazira na cjelokupnoj procjeni vašeg znanja, sklonostima, potrebama, mogućnostima i psihološkom profilu. Zato su naše usluge zaista krojene prema potrebama svakog našeg polaznika.

Mi smo vaši najveći navijači!

Ono što nas razlikuje od konkurencije je to što poštujemo rokove i vrijeme koje nam daju, pravovremeno prenosimo sve informacije i obaveze te svoje klijente bodrimo i podsjećamo na njihove obaveze.

Naš tim

Iva Hladnik

Iva Hladnik

suosnivačica

Iva Hladnik profesorica je talijanskog i engleskog jezika i književnosti, instruktorica joge te vrsna plesačica tanga. Zahvaljujući njezinom dugogodišnjem iskustvu, lakim ćete korakom odcupkati do ozbiljnog proširenja vokabulara (na kojem posebno ustraje). Iva smatra da je vjera u sebe ključan korak do uspjeha te ćete uz njezino inzistiranje na detaljnom pristupu pripremi biti posve spremni za suočavanje sa svim izazovima standardiziranih ispita. Pri rješavanju gramatičkih zadataka od iznimne je važnosti analitičnost, a Ivin će vam pristup pomoći da izgradite čvrstu koncentraciju koja će vam u tome pomoći. Recimo samo da ćete ispitni dan dočekati potpuno zen.

Kornelija (Gorup) Jurčević

Kornelija (Gorup) Jurčević

suosnivačica

Kornelija Gorup profesorica je engleskog jezika i književnosti i povijesti, a prevođenje svih vrsta i oblika nije joj strano. Godinama se bavi podučavanjem, a iz rukava uvijek sipa sjajne zamisli za eseje, s obzirom na svoje ekstenzivno opće znanje. U svom radu Kornelija posebnu pažnju posvećuje tečnosti kako usmenog tako i pismenog izražavanja te kontinuiranom poticanju razvoja kritičkog razmišljanja i komuniciranja ideja. Standarizirani ispiti nerijetko zahtjevaju izgradnju čvrstog stava te će vam Kornelija svesrdno pomoći da učinkovito sintetizirate informacije i jasno artikulirate vlastite argumente. Učenike sprema za ispite kao za bitke i sigurni ste pod njezinom generalskom palicom.

Jure Dragović

Jure Dragović

profesor fizike

Pravovremeno i uspješno se spremiti za studiranje ili rad u inozemstvu nije kvantna fizika, no I da je, to Juri Dragoviću ne bi predstavljalo problem. Magistar fizike zagrebačkog PMF-a svoje je iskustvo u podučavanju I prenošenju znanja brusio dugi niz studentskih godina dajući instrukcije iz fizike i matematike, da bi naposlijetku prihvatio ulogu predavača-asistenta na samom fakultetu.Fizičari su naučeni svakom problemu pristupti kreativno, fokusirano i ustrajno, što su svakako vještine tutora kojeg želite imati kraj sebe bilo da vam zapne matematika ili volja na putu do zadanog cilja. Česta suradnja sa stranim kolegama čini ga dobrim kandidatom za rad s domaćim, ali i stranim učenicima i studentima. Tutor koji razumije kroz što prolazite spreman je svakom od vas prilagoditi se individualno, što mu olakšavaju pristupačan I pozitivan pristup uz znatiželjno uho za sva vaša pitanja.

Natali Nakić

Natali Nakić

mag. chem.

Natali Nakić diplomirala je kemiju u Zagrebu na PMF-u, a trenutno pohađa doktorski studij molekularne biologijeu Trstu. Ljubav prema znanosti započela je davnih dana, a oduvijek se trudila tu ljubav prenijeti na druge, kroz instrukcije i razne radionice. Cilj joj je pokazati da kemija i biologija nisu tako strašne, a još manje dosadne. Uz Natalinu pomoć s lakoćom ćete rješavati stehiometrijske zadatke, redoks jednadžbe, crtati strukture kemijskih spojeva te još mnogo toga što će vam pomoći pri rješavanju standardiziranih ispita. Natali će vas kroz pripreme voditi korak po korak te ćete do ispitnog dana biti potpuno smireni i spremni za sve što vas čeka.

Mali video o nama

Gdje se nalazimo?

Centar za poduku i savjetovanje
ARTE ET MARTE j.d.o.o. za usluge

Telefon:

Kornelija: +385 (0)99 32 63 228
Iva: +385 (0)99 32 63 227

E-mail: info@arteetmarte.hr

Adresa:
Šubićeva 42., 3. kat, Zagreb
IBAN: HR4323400091110752760

Radno vrijeme: Za informacije i upise putem telefona dostupni smo svakim radnim danom od 09:00 do 19:00.
Savjetovanja i poduku potrebno je najaviti putem telefona ili e-maila.

Kontaktirajte nas