Arte Et Marte┬á─Źini tim mladih i entuzijasti─Źnih stru─Źnjaka s bogatim iskustvom u podru─Źju pripreme za standardizirane ispite i savjetovanja za ┼íkolovanje u inozemstvu. Na┼í centar za poduku i savjetovanje odlikuje profesionalan i predan pristup radu. Zadovoljstvo na┼íih polaznika stavljamo na prvo mjesto te stoga na┼í tim odnose s polaznicima prvenstveno gradi na pristupa─Źnosti i povjerenju.

Zašto Arte et Marte?

Vaš uspjeh je naš uspjeh!

Mi uspjeh polaznika do┼żivljavamo kao vlastiti uspjeh (┼íto on i jest) te nas motivira ─Źinjenica da svojim radom doprinosimo ispunjenju ne─Źijih snova i pobolj┼íanju njihovog ┼żivota.

Uslugu krojimo prema vašim potrebama!

Svaku stratešku odluku u pripremi donosi profesor jezika, a odluku bazira na cjelokupnoj procjeni vašeg znanja, sklonostima, potrebama, mogućnostima i psihološkom profilu. Zato su naše usluge zaista krojene prema potrebama svakog našeg polaznika.

Mi smo va┼íi najve─çi navija─Źi!

Ono što nas razlikuje od konkurencije je to što poštujemo rokove i vrijeme koje nam daju, pravovremeno prenosimo sve informacije i obaveze te svoje klijente bodrimo i podsjećamo na njihove obaveze.

Naš tim

Iva Hladnik Arte et Marte

Iva Hladnik

suosniva─Źica

Iva Hladnik profesorica je talijanskog i engleskog jezika i knji┼żevnosti, instruktorica joge te vrsna plesa─Źica tanga. Zahvaljuju─çi njezinom dugogodi┼ínjem iskustvu, lakim ─çete korakom odcupkati do ozbiljnog pro┼íirenja vokabulara (na kojem posebno ustraje). Iva smatra da je vjera u sebe klju─Źan korak do uspjeha te ─çete uz njezino inzistiranje na detaljnom pristupu pripremi biti posve spremni za suo─Źavanje sa svim izazovima standardiziranih ispita. Pri rje┼íavanju gramati─Źkih zadataka od iznimne je va┼żnosti analiti─Źnost, a Ivin ─çe vam pristup pomo─çi da izgradite ─Źvrstu koncentraciju koja ─çe vam u tome pomo─çi. Recimo samo da ─çete ispitni dan do─Źekati potpuno zen.

Kornelija Gorup Arte et Marte

Kornelija (Gorup) Jur─Źevi─ç

suosniva─Źica

Kornelija Gorup profesorica je engleskog jezika i knji┼żevnosti i povijesti, a prevo─Ĺenje svih vrsta i oblika nije joj strano. Godinama se bavi podu─Źavanjem, a iz rukava uvijek sipa sjajne zamisli za eseje, s obzirom na svoje ekstenzivno op─çe znanje. U svom radu Kornelija posebnu pa┼żnju posve─çuje te─Źnosti kako usmenog tako i pismenog izra┼żavanja te kontinuiranom poticanju razvoja kriti─Źkog razmi┼íljanja i komuniciranja ideja. Standarizirani ispiti nerijetko zahtjevaju izgradnju ─Źvrstog stava te ─çe vam Kornelija svesrdno pomo─çi da u─Źinkovito sintetizirate informacije i jasno artikulirate vlastite argumente. U─Źenike sprema za ispite kao za bitke i sigurni ste pod njezinom generalskom palicom.

Jure Dragovi─ç

Jure Dragovi─ç

profesor fizike

Pravovremeno i uspje┼íno se spremiti za studiranje ili rad u inozemstvu nije kvantna fizika, no I da je, to Juri Dragovi─çu ne bi predstavljalo problem. Magistar fizike zagreba─Źkog PMF-a svoje je iskustvo u podu─Źavanju I preno┼íenju znanja brusio dugi niz studentskih godina daju─çi instrukcije iz fizike i matematike, da bi naposlijetku prihvatio ulogu predava─Źa-asistenta na samom fakultetu.Fizi─Źari su nau─Źeni svakom problemu pristupti kreativno, fokusirano i ustrajno, ┼íto su svakako vje┼ítine tutora kojeg ┼żelite imati kraj sebe bilo da vam zapne matematika ili volja na putu do zadanog cilja. ─îesta suradnja sa stranim kolegama ─Źini ga dobrim kandidatom za rad s doma─çim, ali i stranim u─Źenicima i studentima. Tutor koji razumije kroz ┼íto prolazite spreman je svakom od vas prilagoditi se individualno, ┼íto mu olak┼íavaju pristupa─Źan I pozitivan pristup uz znati┼żeljno uho za sva va┼ía pitanja.

Natali Nakic

Natali Naki─ç

mag. chem.

Natali Naki─ç diplomirala je kemiju u Zagrebu na PMF-u, a trenutno poha─Ĺa doktorski studij molekularne biologijeu Trstu. Ljubav prema znanosti zapo─Źela je davnih dana, a oduvijek se trudila tu ljubav prenijeti na druge, kroz instrukcije i razne radionice. Cilj joj je pokazati da kemija i biologija nisu tako stra┼íne, a jo┼í manje dosadne. Uz Natalinu pomo─ç s lako─çom ─çete rje┼íavati stehiometrijske zadatke, redoks jednad┼żbe, crtati strukture kemijskih spojeva te jo┼í mnogo toga ┼íto ─çe vam pomo─çi pri rje┼íavanju standardiziranih ispita. Natali ─çe vas kroz pripreme voditi korak po korak te ─çete do ispitnog dana biti potpuno smireni i spremni za sve ┼íto vas ─Źeka.

Mali video o nama

Gdje se nalazimo?

Centar za poduku i savjetovanje
ARTE ET MARTE j.d.o.o. za usluge

Telefon:

Kornelija: +385 (0)99 32 63 228
Iva: +385 (0)99 32 63 227

E-mail: info@arteetmarte.hr

Adresa:
Sokolgradska 22, 10000 Zagreb
IBAN: HR4323400091110752760

Radno vrijeme: Za informacije i upise putem telefona dostupni smo svakim radnim danom od 09:00 do 19:00.
Savjetovanja i poduku potrebno je najaviti putem telefona ili e-maila.