Uz pomoć Arte et Marte, uspješno sam se pripremila za polaganje SAT i TOEFL ispita te sam upisala željeni studij neuroznanosti na američkom fakultetu Franklin&Marshall College uz 90% akademsku stipendiju. Jako cijenim sve upute i pomoć koje sam dobila kroz njihovu uslugu individualnog praćenja i svakako bih svima preporučila njihovu usluge 🙂

Tonka JurasMENTORSTVO

Sve pohvale za školu Arte et Marte, posebice za profesoricu Ivu. Profesionalnost, stručnost i pristupačnost za visokoj razini. Bilo mi je zrazito ugodno raditi s njima. Topla preporuka za sve koji trebaju pripremu za IELTS-a.

Katarina CoricIELTS

Prije instrukcija s profesorom Kresimirom mi se SAT cinio kao nepobjediv ispit. Nakon vise tjedana sustavnog, pazljivo planiranog i efektivnog rada ispit je prosao odlicno i razlika u rezultatu je bila ogromna.
Osobno smatram da je ovo najbolji i jedini put prema dobrom SAT rezultatu. Iz prve ruke potvrđujem da rad s profesorom Kresimirom donosi napredak uz ugodno okruzje i atmosferu!

Frano SkojoSAT

Smatram da je tečaj bio vrlo koristan i jako sam zadovoljan s načinom na koji je održan isto koliko i s brojem sati tečaja. Smatram da smo uspjeli obraditi sva polja GMAT ispita i da su informacije koje ste mi prenijeli bile neophodne za odličan rezultat. Mislim da bez tih određenih "caki" koje ste me naučili definitivno ne bih napisao dobro napisao ispit.
S Vama kao predavačem sam također vrlo zadovoljan i smatram da ste veoma profesionalno predavali tečaj, nemam baš nikakvih zamjerki.

Maro OpačakGMAT

"Smatram da mi je tečaj dosta pomogao da shvatim osnovne principe na kojima se temelje pitanja na GMAT testu, kao i da prepoznam koje su mi slabe točke, odnosno na čemu moram još samostalno poraditi. Mislim da su materijali bili dobro prilagođeni mojoj razini znanja i da su zadaće bile fokusirane na ranije spomenute slabe točke kako bih bila ""prisiljena"" fokusirati se na takve zadatke i zapravo poboljšati svoju sposobnost rješavanja istih.
Što se tiče Krešimira, ja sam stvarno i više nego zadovoljna. Prvenstveno valja naglasiti da mi se najviše kod Krešimirovog načina rada svidjela Vaša pristupačnost, odnosno, osjećala sam se kao da ga mogu pitati bilo što u vezi GMAT-a bez da se osjećam ""glupo"" što ne znam odgovor na to pitanje. Mislim da je to jedna od najbitnijih vrlina koje dobar instruktor mora posjedovati. Lako smo se dogovarali za termine predavanja i mislim da ste u relativno maloj količini sati koje sam uzela kao pripremu odradili sjajan posao. "

Petra VranićGMAT

Imao sam s profesorom Krešimirom SAT pripreme od 36 sati koje su trajale otprilike 6 tjedana. Mogu reci da sam zadovoljan pristupom i nacinom rada, smatram da ste me tjerali na bolje i na stvari koje nikad nebi radio da nisam imao takvu podršku uz sebe (npr. Ucenje rjeci). Uz vasu pomoc imao sam disciplinu i mogucnost napredka. Sami rezultati ce pokazati napredak iako osobno mislim da sam napredovao dosta i da su se pripreme definitivno isplatile. Hvala Vam.

Antonio StanićSAT

Tijekom cijelog TOEFL tečaja jako sam bio zadovoljan sa profesorom, uvijek je imao strpljenja za mene i odlicno je objašnjavao te koristio zanimljive primjere kako bi pokazao u čemu griješim i kako to mogu popraviti. Sa profesorom i tečajem sam izuzetno zadovoljan ocijena: 10/10. 🙂 Fran PetrlićŠto se tiče Krešimira, ja sam stvarno i više nego zadovoljna. Prvenstveno valja naglasiti da mi se najviše kod Krešimirovog načina rada svidjela Vaša pristupačnost, odnosno, osjećala sam se kao da ga mogu pitati bilo što u vezi GMAT-a bez da se osjećam ""glupo"" što ne znam odgovor na to pitanje. Mislim da je to jedna od najbitnijih vrlina koje dobar instruktor mora posjedovati. Lako smo se dogovarali za termine predavanja i mislim da ste u relativno maloj količini sati koje sam uzela kao pripremu odradili sjajan posao. "

Fran PetrlicTOEFL

For anyone preparing for IELTS exam I would highly recommend Arte et Marte. I had pleasure working with Professor Ana. She helped me to get better in some skills and build confidence in more challenging fields. Her sense of humor and emphaty made really comfortable studying enviornment. Any student would be happy to have Ana as professor.

Anja MatkoIELTS

Sto se tice mog SAT tečaja, jako sam zadovoljna sa radom i sa instruktorom kojeg sam imala. Jako sam puno naucila o SAT-u i naucila sam dosta taktika koje ce mi pomoci. Instruktor mi je davao dovoljno rada i zadace iz koje sam se bolje pripremila i vratila svoj fokus. Takoder mi je tjekom sata puno toga objasnjavao, naucio te pomogao kad sam zapela na nekim zadatcima. Medutim malo sam se kasno sjetila za pripreme i kasno sam se javila ali sam se iznenadila kako sam dosta brzo to sve naucila u kratkom roku. Hvala vam puno, Lijepi pozdrav.

Tea PericSAT

Za Arte Et Marte sam saznao googleajuci skole za pripremu prijava na sveucilista u inozemstvu i odabrao ih na temelju reviewova njihovih polaznika. Prvo sam krenuo s TOEFL tecajem i planiram nastaviti s pripremama za GMAT. Ekipa je super. Profesor Kreso je odlican i najvise mi se svida sto radimo kontinuirano i strukturirano i sto se prilagodi mom rasporedu i obavezama. Uvijek mi zada zadatke za zadacu sto mi itekako pomaze u usvajanju gradiva i strategija za ostvarenje cim bolje rezultata na samom ispitu. Vise nego toplo preporucam Arte Et Marte.

Mate PavelićGMAT

Htjela bih Vam se još jednom zahvaliti na svemu. Stvarno su mi puno pomogli sati, na predavanjima ste apsolutno sve objasnili i time me skoro uvijek preduhitrili u pitanjima koje sam imala. Također, puno mi je pomoglo kada ste na početku svakog sata sa mnom komentirali eseje koje sam pisala za zadaću. Hvala još jednom!

Ana Dasic

Arte et Marte je ispunio sva očekivanja. Posebno se zahvaljujem na ljubaznosti, znanju i usluzi predavača Krešimira Grubelića, kao i na organizaciji online treninga za vrijeme lockdowna, nakon potresa.

Bojana PercanTOEFL

PROCES PRIJAVE

Proces prijave obuhvaća niz koraka koje se moraju izvršiti u određenom vremenskom roku te ga mora proći svaka osoba koja se želi prijaviti na obrazovne programe sveučilišta u inozemstvu.

PRIPREMNI TEČAJEVI

U našoj ponudi pronaći ćete grupne i individualne pripremne tečajeve različitog broja sati, kako bi odgovarali Vašim potrebama. U cijenu pripremnih tečajeva uključeni su materijali.

NISTE SIGURNI? ISPUNITE UPITNIK

Ispunjavanje upitnika pomaže nama da pomognemo Vama! Podaci koje navedete u upitniku omogućavaju nam da Vam damo konkretne informacije i savjete.