Naš je cilj i zadatak pomoći vama u realizaciji želje za studijem na prestižnom inozemnom sveučilištu. Tu smo da vam pomognemo u procesu izbora fakulteta, prijave te pripreme za standardizirane ispite koji nerijetko moraju biti položeni kako bi prijava bila cjelovita.

Zašto Arte et Marte?

logo separator

Arte Et Marte čini tim mladih i entuzijastičnih stručnjaka s bogatim iskustvom u području pripreme za standardizirane ispite engleskoga jezika kao što su TOEFL, IELTS, SAT, GRE i GMAT te savjetovanja za studiranje u inozemstvu.

Slijedimo samo jednu filozofiju: učiniti sve što je potrebno kako bismo doveli naše polaznike do njihovog cilja.

Vaš cilj je naš cilj!

logo separator

Posebno smo posvećeni motivaciji tako da u ugodnoj i opuštenoj radnoj atmosferi u potpunosti ostvarite svoj potencijal. Kao “knowledge boot camp”, kako naš motto kaže, od vas očekujemo ustrajnost i predani rad. Čvrsto vjerujemo u realizaciju potencijala i ostvarenje snova i rado ćemo biti vaše vodstvo, podrška i najgorljiviji navijači.

Kontaktirajte nas

Ekipa kojoj smo već pomogli

logo separator

Ne postoje riječi hvale kojima bih mogla opisati izuzetan i predan rad, individulan odnos prema učenicima te prije svega znanje profesorica. Nakon nekoliko mjeseci i velikog rada uspjela sam napraviti odličan rezultat na SAT Reasoningu, SAT Subjectsima i TOEFLu te uz pomoć oko svih djelova prijave uspjela sam ostvariti svoj san- biti primljena na Harvard!

Nika BeškerHarvard College, U.S.A., Economics

Iskrene čestitke prof. Korneliji i prof. Ivi koje su uložile puno znanja, volje i truda kako bi pomogle da se moj sin Maroje Šarenac kvalitetno pripremi za polaganje SAT i TOEFL testova. Njihova upornost, podrška i konstantno praćenje napretka doprinijeli su izvrsnim rezultatima koje je Maroje ostvario te upisao željeni Lindenwood University- Belleville Illinois u SAD-u.
Maroje je također primljen na Stony Brook University u New Yorku.
Hvala mentorice Kornelija i Iva!

Marojeva mama, Edita ŠarenacMaroje Šarenac upisao se na Lindenwood University Belleville, U.S.A. Marketing

Kao polaznici individualnog tečaja za IELTS ispit bio mi je omogućen rad u ugodnom okruženju, na zabavan i interaktivan način u skladu s primjerenim zadacima. Profesorica je bila podrška od samog početka, pa do kraja priprema. Sviđa mi se što imaju realna očekivanja koja su se na kraju pokazala točnima. Uz njihovu pomoć i rad od doma (pisanja zadaća) postigla sam izvrstan rezultat na IELTS ispitu!

Frida Franić

Mislim da je pohađanje tečaja u Arte Et Marte jedna od pametnijih odluka koje sam donijela. Budući da sam htjela upisati diplomski studij u inozemstvu, jedan od uvjeta je bio položen IELTS ispit. Kako nisam htjela pripremu za ispit te krajnji rezultat prepustiti na milost i nemilost moje (ne)discipline, odlučila sam otići na pripremni tečaj te prema preporuci izabrala školu Arte Et Marte. Osim ugodne atmosfere za vrijeme instrukcija i simpatične te istovremeno profesionalne instruktorice, odlični rezultati također nisu izostali! Tako da, ako želite riješiti neki od ispita evaluacije engleskog jezika što bolje, a nesigurni ste u svoje znanje, ili samo ne želite ništa prepustiti slučajnosti, iskreno preporučujem ovu školu!

Adriana Mijačika

Although I had very little time to prepare, Iva and her team successfully managed to get me on track for college readiness. Before taking the SAT and TOEFL I was really happy about having a teacher who was not just able to give me truly helpful tips during lessons but also answered any question and was there for me to support me nearly all the time. Hardly to imagine what I would have done without the competent teaching lessons as well as the very test-based and helpful material I received from Arte et Marte. Thank you again for the great service!

Lukas Kanther

A big thank you to Kornelija for her guidance, dedicated step-by-step individual approach throughout the enrollment procedure, and a perfect preparation for the TOEFL exam. From the very start, our son Marko and we felt we are in safe hands, the whole procedure and success formula were clearly explained to us: the candidate and mentor give their very best, together.
With Kornelija's selfless help and 24 hour availability, Marko fulfilled hie dream - being accepted at the UCD in Dublin. Marko enrolled into the Engineering programme (level 8) at the University College of Dublin.

Marko ČavužićUniversity College of Dublin

Arte et Marte, and especially my teacher Kornelija, were an enormous help on my way to success and enrollment in the Medical innovation and Enterprise, University College London. Individual courses for SAT and TOEFL exams visibly improved my English. With a great vibe and constant support from my teacher, it wasn't too difficult to solve various problems and homework. 🙂 I would recommend Arte et Marte to everyone wishing to study abroad or improve their English.

Barbara SingerMedical innovation and Enterprise, UCL

Svakako bih preporucila Arte et Marte svima koji zele upisati fakultet u inozemstvu. Iva i Kornelija su odlicne profesorice koje se maksimalno trude i poticu svoje ucenike na rad i napredak, sto se na kraju vidi i po rezultatima!

Katja KomazecPolitics, Psychology, Law and Economics, University of Amsterdam, Nizozemska

Moram izrazito pohvaliti način rada u školi. Mislim da se efikasnost rada može vidjeti u mom napretku pričanja, pisanja i razumijevanja engleskog jezika. Jako mi se sviđa pristup i način predavanja. Prije nego što sam krenuo na predavanja u školu moj engleski je bio prosječan s puno grešaka u pričanju i pisanju. Sada se vidi ogroman napredak, pogotovo u pričanju. Mogu reći samo riječi hvale što se tiče moga iskustva u školi!

Tin OreškovićTrinity College Dublin, Irska

Puno hvala Korneliji koja je meni i sestri pomogla postići veliki skok u rezultatima iz TOEFL-a i SAT-a. Odlične pripreme s profesionalnim i motivirajućim pristupom, dobre i radne atmosfere. Zasigurno preporučujem Arte et Marte!

Sofia Vagajaučenica

Studiranje u Americi

logo separator
Kako upisati fakultet u Americi - saznajte u Arte et Marte

Školovanje u Americi je tvoj životni san?

Svatko tko ima želju studirati u Americi prvo se treba osloboditi predrasuda kako je to nedostižno ili suviše komplicirano da se upusti u taj proces. Proces prijave i upisa na fakultet u Americi često je vrlo složen i zahtjevan, no sve više i više mladih odlučuje se na taj korak i to im i te kako polazi za rukom!

Javi nam se kako bismo zajedno ostvarili tvoj američki san!

Kako upisati studij u Americi

Želiš upisati studij u inozemstvu? 

logo separator

Za uspješnu prijavu na fakultete u Americi, Velikoj Britaniji, Danskoj, Irskoj i drugim sveučilištima preporučujemo pravovremenu pripremu. Vremenski period u kojem se zaprimaju prijave traje samo nekoliko mjeseci.

Proces prijave obuhvaća niz koraka koje se moraju izvršiti u određenom vremenskom roku te ga mora proći svaka osoba koja se želi prijaviti na obrazovne programe fakulteta u inozemstvu. Prvi korak ka studiju u inozemstvu je priprema prijavne dokumentacije, a detalje možeš potražiti na našim stranicama.

Saznajte više
Studying in the USA

Najtraženiji paketi

logo separator
Learn more

IELTS test

kn 1.690

32 satiBrzi grupni tečaj

TOEFL test

kn 1.690

32 satiBrzi grupni tečaj