Ovisno o vašim potrebama, predznanju i vremenu nudimo vam sljedeće vrste priprema:

Priprema u grupi

REDOVNI GRUPNI TEČAJ 42 sata

Redovni tečaj je idealan izbor za one one kojima odgovara rad u grupi u relativno kratkom periodu. Ovaj tečaj održava se optimalnom dinamikom i intenzitetom kako bi se dovoljno pažnje posvetilo svim jezičnim vještinama i vrstama zadataka koje se pojavljuju na testu. Ovaj tečaj priprema Vas za matematički i jezični dio ispita te podrazumijeva spremnost na dodatni samostalni rad od kuće.

INTENZIVNI GRUPNI TEČAJ 60 sati

Intenzivni tečaj je idealan izbor za one koji se žele detaljno pripremiti, i/li imaju manje vremena za rad kod kuće, i/li koji imaju nizak rezultat ulaznog ispita, a trebaju postići veliki skok prema ciljanom rezultatu. Intenzivni tečaj traje 63 sati te daje dovoljno vremena da se posveti dovoljno pažnje ponavljanju gramatike, svim jezičnim vještinama i vrstama zadataka koje se pojavljuju na testu. Ovaj tečaj priprema Vas za matematički i jezični dio ispita te podrazumijeva spremnost na dodatni samostalni rad od kuće.

Individualna priprema

INDIVIDUALNI TEČAJ 42 sata

Ovaj tečaj je za Vas ako Vam više odgovara individualni pristup te priprema uz maksimalnu podršku profesora, kvalitetnu literaturu i multimediju. Ovaj tečaj priprema Vas za matematički i jezični dio ispita te podrazumijeva spremnost na dodatni samostalni rad od kuće. Vrijeme održavanja nastave, sadržaj i dinamika individualnih tečajeva maksimalno se prilagođava polazniku i ciljanom rezultatu.

INDIVIDUALNI MODUL 9 sati

Individualni modul je za polaznike koji trebaju podići rezultat na jednom ili eventualno dva dijela testa. Vrijeme održavanja nastave, sadržaj i dinamika individualnih modula maksimalno se prilagođava polazniku i ciljanom rezultatu.

Naše grupe imaju najviše 5 polaznika!

Nastavni materijali za tečaj, ulazni i izlazni ispiti su besplatni!

Za više informacija i predbilježbe molimo Vas da nas kontaktirate.

 

ACT

GRUPNI INDIVIDUALNI
Redovni tečaj (42 sati) Intenzivni tečaj (60 sati) Individualni tečaj (36 sati) Individualni modul (9 sati)
ACT 2.990 3.490 7.290 2.600

Kontaktirajte nas